Chef Het Samen is gemaakt voor kinderen en door kinderen. We begonnen met filmpjes van Liz & Polly en dat was zo leuk, dat we een boek wilde maken met kinderen uit de buurt. Dat hebben we gedaan met crowdfunding (dat betekent mensen en bedrijven vooraf een boek kopen zodat je de drukker enzo kan betalen). Dat is dus gelukt, en hoe! Dankzij alle tomaten en groenten werden werden Lekkerste Vegetarische Kookboek Van Het Jaar en een paar maanden later ook nog Beste Kinderkookboek van de Wereld.

De recepten zijn allemaal getest door kinderen en daarna zijn we met z'n achten maffe foto's gaan maken tegen een witte achtergrond. Die foto's zijn weer uitgeknipt,  toen konden we iedereen als 13 cm hoog mini-mensje neerzetten tussen de keukenspullen. En daar dan weer een foto gemaakt, zodat het een echt een fotostrip werd. Dan weet je meteen wat je moet doen in de keuken. Behalve wegen, meten, koken en bakken leren we je zo ook nog tomaten kweken. Want zelfgekweekte tomaten zijn natuurlijk het allerlekkerst. 

De recepten zijn allemaal getest door kinderen. Daarna zijn we met z'n achten maffe foto's gaan maken tegen een witte achtergrond. 

© 2018 Keet Smakelijk  / Contact

  • Instagram - White Circle
  • YouTube - White Circle
  • Facebook - White Circle